Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

A British Airways jogi úton lép fel a sztrájk ellen

2009.12.15. 11:39 tomus

Ahogy az eddigi sztrájkok legtöbbjének a Unite szakszervezet sztrájkjának is a légitársaság által tervezett leépítések és megszorítások adnak okot. Miután a szakszervezetnek nem sikerült megegyeznie a British Airways-el az utaskísérők bejelentették, hogy szokatlanul hosszú december 22-től január 2-ig tartó sztrájkot hirdetnek.

A légitársaság számításai szerint a munkabeszüntetés mintegy 120 milliárd forintnak megfelelő font veszteséget termelne. A tervezett sztrájk több mint 900 000 utast érintene, köztük a London – Budapest járaton utazókat is.

A British Airways felajánlotta, hogy akiknek a sztrájkidőszakra, vagy a kezdő- és zárónapot megelőző, illetve követő 48 órára jegyfoglalásuk van, azt költségmentesen átfoglalhatják a cég más járataira a következő egy éven belül.

A légitársaság komoly anyagi gondokkal küzd, a leg meglepőbb az, hogy a British Airways a legerősebb időszaknak számító nyári hónapokban termelte a legnagyobb veszteséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr1001599428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása