Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Újraindította Belgrád – Budapest járatát a Malév

2009.12.15. 11:37 tomus

Hétfőn újraindította az  1992-ben felfüggesztett belgrádi menetrend szerinti járatát a Malév, Napi egy járatpár közlekedik a Nikola Tesla és Ferihegy repülőterek között.

 

A légitársaság főként az üzleti céllal utazókat célozza az ujraindított járattal, de a turisztikai utasok számának növekedésére is számítanak.

A járat indítása egyenlőre sikeresnek tűnik ezt bizonyítja a decemberi 70 %-os férőhely-kihasználtság ami egy induló járat esetén nagyon jó eredménynek számít.


December 19-én hatálybalépett a Nyugat-Balkán európai uniós vízummentessége ami szintén pozitív hatással lehet az uj járat életére. A Malév nyáron növekvő utasforgalomra számít ami megalapozhatja a járatok számának növelését.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr841599422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása