Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Részeg utasok fenyegetőztek a Londoni Heathrow-n

2010.01.12. 11:21 tomus


Péntek éjjel három részeg utas pokolgépes fenyegetésre utaló kijelentéseket tett a Londoni Heathrow repülőtérről Dubajba induló Boeing 777-es fedélzetén. Az ittas utasokat terrorellenes rendőri egységek vették őrizetbe.

Az Emirates légitársaság repülőgépe már a kifutópálya felé vette az irányt amikor a három utas fenyegetni kezdte a személyzetet akik riasztották a rendőrséget.


A repülőgépet azonnal megállították a repülőtér egyik félreeső részén és a Scotland Yard terrorelhárítói felszálltak a gépre, és a három személyt megbilincselve elvezették. A járat többi utasát leszállították, és a járat indulását szombat estére halasztották. A repülőtér lezárására nem volt szükség. A repülőgépet erre kiképzett kutyákkal vizsgálták át, de nem találtak robbanóanyagot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr721666021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása