Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Akciós repülőjegy és szállás Londonba

2009.10.24. 16:43 tomus

 Akciós repülőjegy és szállás Londonba, a csomag teljes ára 57 021 Ft.
 
Az olcsó repülőjegy és szállás a pelikan.hu-n foglalható le. Az oldalon természetesen megtalálható az olcsó repülőjegy és a szállás külön-külön is, de amennyiben a repülőjegyet a szallassal együtt, csomagban foglaljuk le, kedvezőbb árat kapunk.
 
Odaú november 14. visszaút november 17. oda és vissza is több indulási lehetőség közül választhatunk. Figyeljünk oda az átszállásokra, az ilyen akciós jegyek álltalában átszállásosak, ami nem gond amennyiben kedvező az ár, de jobb megnézni az átszállás idelyét, nehogy 10-12 órát kelljen a reptéren várakoznunk.
 
A szállást illetően szintén több hotel közül választhatunk, természetesen a választott hotel befolyásolja az árat.
 
Az akciós ajánlatok az oldal jobboldalán az akció repülőjegyek és az akciós szállás alatt találhatók akciós csomagok néven. Nézze meg az azkciós ajánlatokat, kattintson ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr551472079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása