Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Mélyrepülés

2009.09.29. 09:29 tomus

A nyáron tovább folytatódott a légitársaságok mélyrepülése.

 

Hiába az olcsó repülőjegyek és az akciós repülőjegyek. Továbra is csökken az utasok száma, sokkal kevesebb repülőjegyet adnak el a légitársaságok. Ezt mi sem bizonyítja jöbban mint az Amerikai Légiszállítási Szövetség által közölt augusztusi adatok melyek szerint az USA légitársaságainak bevételei 21%-kal csökkentek az előző év azonos időszakához képest. Ez azt jelenti, hogy az ágazat már tízedik hónapja tartó mélyrepülése folytatódik. A piacot elárasztották az olcsó repülőjegyek a repülőjegy árak az előző évhez képest 17%-kal csökkentek, de ez sem tudja kellő képpen meghozni az emberek utazó kedvét mivel idén augusztusban 8%-kal kevesebb utast jegyeztek mint 2008 augusztusában.

Az Amerikai Légiszállítási Szövetség elnöke James May megjegyezte, hogy bár már látszanak a javulás első jelei, de pillanatnyilag a légi utazás iránti kereslet még nagyon gyenge és ezt egyenlőre az akciós repülőjegyek sem tudják erősíteni. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a belföldi piacon kívül most már érezhető visszaesést tapasztaltak a transzatlanti a Csendes-óceáni valamint a dél-amerikai útvonalakon is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr891414839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása