Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Sikertelenül záródtak a Wizz Air pozsonyi tárgyalásai

2009.11.24. 09:27 tomus

A Wizz Air fapados légitársaság idén júniusban jelentette be, hogy a szlovák főváros M.R. Štefanik repülőterén forgalmi bázist létesítene. A tervezett együtműködés első lépéseként szeptemberben a Wizz Air beindította Pozsony - Róma járatát.

A fapados légitársaság a SkyEurope Airlines csődjét követően tette meg első lépéseit a szlovák piac megnyitása érdekében. Terveik szerint a már meglévő 11 forgalmi bázisukat bővítették volna a amennyiben sikerül megállapodniuk a pozsonyi repülőteret üzemeltető Bratislava Airport-al. A tárgyalások azomban sikertelenül záródtak így nem bővül a meglévő bázisrepülőterek száma melyeknek Lengyelország, Magyarország, Ukrajna, Bulgária, Románia, és a Cseh Köztársaság ad othont.

A sikertelen tárgyalások eredményeként a Wizz Air január 11-től megszünteti Pozsony-Róma járatát.

Szólj hozzá!

Nyeremény repülőjegye Párizsba!!!

2009.11.23. 16:53 tomus

A HOT magazin és a pelikan.hu közös nyereményjátékot inditott. Nyerj repülőjegyet partnereddel Párizsba!

Csak válaszolnod kell 3 egyszerű kérdésre és máris esélyed van megnyerni a repülőjegyeket Párizsba. A részleteket ITT találod.

Szólj hozzá!

Késett a gépe? Kérjen kártérítést!

2009.11.19. 12:58 tomus

Az Európai Bíróság csütörtöki ítéletében kimondta, hogy azok az utasok, akik végső célállomásukat az előre tervezett érkezési időhöz képest három, vagy több órával később érik el általányalapú kártalanítást kérhetnek a légi társaságtól. A légitársaságok azomban nem kötelesek azt jóváhagyni amennyiben a késést rendkívüli körülmény okozta.

A jogszabály egyértelműen kimondja, hogy a járat törlése esetén az utasok 250 eurótól 600 euróig terjedő általányalapú kártalanításra jogosultak. Itt fontos megjegyezni, hogy ha a légitársaság az eredetileg tervezett indulási időpontot követően más légi járaton biztosítja az utasok szállítását a járat töröltnek tekinthető.
 

Szólj hozzá!

Olcsó repülőjegyek Frankfurtba

2009.11.11. 11:57 tomus

Olcsó repülőjegyek Frankfurtba, kihagyhatatlan ajánlat.

Olcsó repülőjegyek Frankfurtba, csupán 33 403 Ft-ért.

Az olcsó repülőjegyek melett szállást is foglalhatunk az oldalon, tehát valóban pár perc alatt megszervezhetjük a hétvégi Frankfurti kiruccanásunkat.

A járat Budapestről indul és a Frankfurti nemzetközi repülőtérre érkezik. A Frankfurti nemzetközi repülőtér hivatalos honlapja itt.

Jó utat :-)

Szólj hozzá!

Sztrájk az Ibériánál, a légitársaság több száz járatát törölte

2009.11.11. 09:17 tomus

Az Ibéria légitársaság több száz járatát törölni kényszerült a légi személyzet tegnap kezdett két napos sztrájkja miatt.

A spanyol légitársaság napi mintegy ezer menetrendszerinti járatot üzemeltet a sztrájk miatt ebből 368 járatot törölni kényszerült. A népszerű üdülőhelyekre induló járatokat valamint a nagy távolságú járatokat a sztrájk nem érinti.

Az Ibéria személyzete rövid időn belül már másodszor kezd sztrájkba, céljuk a béremelés és a kollektív szerződés módosítása. A szakszervezetek és a cég vezetése vasárnap tárgyalóasztalhoz ültek, de nem jutottak dűlőre.

Szólj hozzá!

Olcsó repülőjegyek Rómába

2009.11.06. 17:38 tomus

Olcsó repülőjegyek Rómába, kihagyhatatlan ajánlat.

Olcsó repülőjegyek Rómába, csupán 32 340Ft-ért.

Az olcsó repülőjegyek melett szállást is foglalhatunk az oldalon, tehát valóban pár perc alatt megszervezhetjük a hétvégi Római kiruccanásunkat.

A járat Budapestről indul és a Római Fiumicino vagy más nevén a Leonardo da Vinci nemzetközi repülőtérre érkezik. Hasznos információk a Fiumicino repülőtérről.

Jó utat :-)

Szólj hozzá!

Bio üzemanyagot tesztel a KLM

2009.11.05. 13:44 tomus

A holland légitársaság elsőként a világon teszteli biokerozin meghajtást. A KLM november 23.-ára tervezi a teszt végrehalytását egy Boeing 747-es repülőgéppel. Az egyik hajtóművet 50%-ban hagyományos kerozin 50%-ban pedig biokerozin hajtja majd.

Amennyiben a teszt jól sikerül hatalmast lépést tehet a KLM a környezetszennyezés ellen, de ehez természetesen szüksége lessz támogatókra. Ha a 23.-ai teszt kecsektető eredményeket hoz a politikai támogatást nyilván megkapják.

 A légiközlekedés környezetünkre gyakorolt hatása óriási. A repülőgépek széndioxidkibocsájtása és zajterhelése nagy mértékben befolyásolja a környezetet. Nem véletlen tehát, hogy világszerte keresik a megoldást. 2012-től például kötelező lessz a "folyamatos süllyedés". Az az 100 reptéren, köztük Ferihegyen is a pilóták új módszert alkalmaznak a leszálláshoz amivel nagyban csökkentik a széndioxid kibocsájtást és a zajterhelést. A folyamatos süllyedés azt jelenti, hogy a repülőgépek folyamatosan, nem pedig szakaszosan süllyedve "lépcsősen" landolnak.

Amennyiben a módszert mind a 100 reptéren kötelezővé teszik több mint 100 000 tonna üzemanyagot és több 10 millió eurót spórolhatnak a légitársaságok. Mindemelett a folyamatos süllyedés 10-15%-al csökkenti egy-egy gép zajhatását.

Szólj hozzá!

Olcsó repülőjegyek Párizsba

2009.11.03. 16:25 tomus

Olcsó repülőjegyek Párizsba, kihagyhatatlan ajánlat.

Bár beköszöntött az ősz, sőtt ma reggel néhány hópihe már jelezte, hogy lassan itt a tél is, de akinek karácsony előtt még belefér egy párizsi kiruccanás az semmiképp ne halassza el ezt a kihagyhatatlan ajánlatot. Most igazán kedvező áron, csupán 30 147 Ft-ért juthatunk el a Francia fővárosba.

Az olcsó repülőjegyek melett szállást is foglalhatunk az oldalon, tehát valóban pár perc alatt megszervezhetjük a hétvégi Párizsi kiruccanásunkat.

A járat Budapestről indul és a Párizsi Charles de Gaulle repülőtérre érkezik.

Jó utat :-)

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása