Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Sztrájk Ferihegye-n

2010.01.12. 11:23 tomus

Január 12.-én kedden késésekre lehet számítani a Malév utasainak. A Malév földi kiszolgáló cégénél hétfő estétől tartó sztrájk miatt. Járat törtlésekre egyenlőre nem volt szükség.

A Malév arra kéri utasait, hogy a megszokottnál legalább egy órával korábban érkezzenek ki a reptérre.

Szólj hozzá!

Meglopták az Air France-t

2010.01.12. 11:22 tomus


Egy belső vizsgálat több, mint 20 millió eurós hiányt állapított meg az Air France üzemi tanácsának költségvetésében. Az óriási hiányra nem tudnak magyarázatot adni. 

Az óriási hiányt az üzemi tanács előző vezetése 2007 márciusa és 2009 novembere között halmozta fel.

A vizsgálat szerint a tanács egyes tagjai a rendelkezésükre álló hitelkártyákkal havi több ezer  eurós összegben törülközőkendőket vagy televíziókat vásároltak. A gyanús kifizetések listáján olyan cirkuszi előadások is szerepelnek, amelyeket az üzemi tanács rendelt, majd egyesületeknek adta el ezeket, de az ezekből származó bevétel nem érkezett meg a tanács számláira. A tanács több szakszervezeti vezetőnek bérelt lakást, de a könyvelésben nem szerepelnek címek. A vizsgálat gyanúsnak találta az egyik szakszervezeti vezető testvérének amerikai útját is melynek 28 ezer eurós költségét szintén a tanács állta.

 

Szólj hozzá!

Részeg utasok fenyegetőztek a Londoni Heathrow-n

2010.01.12. 11:21 tomus


Péntek éjjel három részeg utas pokolgépes fenyegetésre utaló kijelentéseket tett a Londoni Heathrow repülőtérről Dubajba induló Boeing 777-es fedélzetén. Az ittas utasokat terrorellenes rendőri egységek vették őrizetbe.

Az Emirates légitársaság repülőgépe már a kifutópálya felé vette az irányt amikor a három utas fenyegetni kezdte a személyzetet akik riasztották a rendőrséget.


A repülőgépet azonnal megállították a repülőtér egyik félreeső részén és a Scotland Yard terrorelhárítói felszálltak a gépre, és a három személyt megbilincselve elvezették. A járat többi utasát leszállították, és a járat indulását szombat estére halasztották. A repülőtér lezárására nem volt szükség. A repülőgépet erre kiképzett kutyákkal vizsgálták át, de nem találtak robbanóanyagot.

 

Szólj hozzá!

Olcsó repülőjegyek Frankfurtba!!!

2010.01.11. 17:14 tomus

Akciós repülőjegyek Frankfurtba

 

A 2010 január, február és március hónapjaira érvényes repülőjegy akció kretén belül már 32784 Ft-tól repülhet Frankfurtba.

Az akciós repülőjegyeket itt találja a jobboldali akciós repülőjegyek között.

Szólj hozzá!

Munka nélkül a cseh pilóták

2010.01.11. 17:11 tomus

A Cseh Légitársaság (ČSA) a gazdasági válság miatt tavaly 1350 alkalmazottjától, köztük pilóták tucatjaitól, vált meg, jelenleg így mintegy 3300 embert foglalkoztatnak.

 

A legtöbb embert tavaly ősszel bocsátották el, amikor a hatalmas veszteség miatt csődközeli helyzetbe jutottak. Az elmúlt év első felében a veszteségük elérte az 1,8 milliárd koronát, ami 9 hónap után2,5 milliárdra nőtt.

Szólj hozzá!

Szépen megizmosodott a Wizz Air

2010.01.11. 17:10 tomus

Az előző évinél 33 százalékkal több, 7,8 millió utast szállított 2009-ben a Wizz Air - közölte a diszkont légitársaság.

Az idén több mint 10 millió utassal számol a légitársaság. Beszámolva a múlt évi eredményekről, a közlemény emlékezet arra, hogy Prágában a 11. bázisát nyitotta meg a Wizz Air.

 

Tavaly hét új Airbus A320 típusú repülőgépet vett át a légitársaság és negyven új járatot indított. Jelenleg a flotta 27 gépből áll, a téli menetrendben pedig 147 célállomás található.

 

Magyarországon a diszkont légi piacon piacvezető a Wizz Air 45,8 százalékos részesedéssel. Tavaly közel egymillió magyarországi utasa volt, 20 százalékkal több az előző évinél.

 

A hálózat a közeljövőben további két célállomással bővül: 2010 februárjában a finn Turku, márciusban pedig az olasz Bologna/Forli állomásokra is indít járatokat a légitársaság.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása