Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Malév kereső a pelikan.hu-n...???

2009.10.02. 09:03 tomus

Mivel a blogomon szeretnék lehetőleg minden akciós jegyről tudósítani ezért reggelente megnézem a ngyobb repülőjegy értékesítők oldalait, hátha feltűnik egy akciós ajánlat egy olcsó repülőjegy. A pelikan.hu uj akciók nincsenek még mindig az 32 549 Ft-os Amszterdami repülőjegyeket hirdetik az oldalon, de egy ujdonságot mégis találtam mégpedig egy Malév keresőt ami arra szolgál, hogy kizárólag a maléves járatok között keressen a felhasználó.

Őszintén megmondom, hogy nem nagyon értem a logikáját mivel a pelikan.hu-n az összes klasszikus és szinte az összes fapados légitársaság ajánlata megtalálható és természetesen köztük van a Malév is. Tehát ha rákeresek egy repülőjegyre akkor a rendszer az adatbázisában lévő összes jegyet leellenőrzi és ami megfelel a megadott keresési opcióknak azokat ár szerinti sorrendben jeleníti meg. Szoval ha a malévtől vannak a legolcsóbb repülőjegyek akkor a rendszer azt megmutatja. Ami még kicsit furcsa, hogy csak budapesti indulással lehet keresni és a keresést követően is maradunk a pelikan.hu-n. Tehát valószinüleg inkább marketing fogás ez mint egy ujabb hasznos opció...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr781422231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása