Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Magyar PR ügynökséget bízott meg az EasyJet

2009.10.22. 16:02 tomus

 

Az Easyjet októbertől egy magyar PR ügynökségre bízza PR feladatait és médiakapcsolatainak kezelését. A cég a megbízást egy meghívásos tenderen szerezte meg. A fapados légitársaság az Avantgarde Group fogyasztói kommunikációra szakosodott cégét az Avantgarde Consumer Communicationst választotta a PR feladatok ellátására. Az Avantgarde a légitársaság weboldalával kapcsolatos PR tevékenységekért valamint az Easyjet magyarországi imázsának erősítéséért lessz felelős. Az Avantgarde sikeres szereplését valószínűleg nagyban segítették az ügynökség korábbi tapasztalatai mivel már dolgoztak a Malévnek és a Delta Airlines-nak is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr801467939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása