Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Sztrájk a Finnair-nél

2009.12.01. 13:34 tomus

Sztrájkol a Finnair földi személyzete. Mindössze két hete fejeződött be a Finn légitársaság pilótáinak munkabeszüntetése máris itt a következő kiesés. Ezúttal a légitársaság földi személyzete kezdett sztrájkba. A sztrájkot hétfőn reggel kezdték, azóta 20 járatot volt kénytelen törölni a Finnair.

A földi személyzet a légitársaság hétfői bejelentése miatt sztrájkol melyszerint a részleget kiszervezik így a munkahelyek száma is csökken. A Finnair megtakarítási terve közel 500 alkalmazott kiszervezésével jár.

Az előző sztrájk több mint 30 000 utast és 450 Finnair járatot érintett. A légitársaság a sztrájk okozta napi veszteségét hozzávetőleg 2,2-5 millió eróra becsuli.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr801566201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása