Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Szépen megizmosodott a Wizz Air

2010.01.11. 17:10 tomus

Az előző évinél 33 százalékkal több, 7,8 millió utast szállított 2009-ben a Wizz Air - közölte a diszkont légitársaság.

Az idén több mint 10 millió utassal számol a légitársaság. Beszámolva a múlt évi eredményekről, a közlemény emlékezet arra, hogy Prágában a 11. bázisát nyitotta meg a Wizz Air.

 

Tavaly hét új Airbus A320 típusú repülőgépet vett át a légitársaság és negyven új járatot indított. Jelenleg a flotta 27 gépből áll, a téli menetrendben pedig 147 célállomás található.

 

Magyarországon a diszkont légi piacon piacvezető a Wizz Air 45,8 százalékos részesedéssel. Tavaly közel egymillió magyarországi utasa volt, 20 százalékkal több az előző évinél.

 

A hálózat a közeljövőben további két célállomással bővül: 2010 februárjában a finn Turku, márciusban pedig az olasz Bologna/Forli állomásokra is indít járatokat a légitársaság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr421664008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása