Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Meglopták az Air France-t

2010.01.12. 11:22 tomus


Egy belső vizsgálat több, mint 20 millió eurós hiányt állapított meg az Air France üzemi tanácsának költségvetésében. Az óriási hiányra nem tudnak magyarázatot adni. 

Az óriási hiányt az üzemi tanács előző vezetése 2007 márciusa és 2009 novembere között halmozta fel.

A vizsgálat szerint a tanács egyes tagjai a rendelkezésükre álló hitelkártyákkal havi több ezer  eurós összegben törülközőkendőket vagy televíziókat vásároltak. A gyanús kifizetések listáján olyan cirkuszi előadások is szerepelnek, amelyeket az üzemi tanács rendelt, majd egyesületeknek adta el ezeket, de az ezekből származó bevétel nem érkezett meg a tanács számláira. A tanács több szakszervezeti vezetőnek bérelt lakást, de a könyvelésben nem szerepelnek címek. A vizsgálat gyanúsnak találta az egyik szakszervezeti vezető testvérének amerikai útját is melynek 28 ezer eurós költségét szintén a tanács állta.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr501666026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása