St Hillarie de Touvet

2009.09.28. 09:58 tomus

Sajnos csak pár napja indítottam ezt a blogot ezért nem tudtam időben írni a St Hillarie de Touvet-i Légi jelmezbálról. Bár az esemény idén már megrendezésre került, azt hiszem megérdemel egy rövid bemutatást.

 

St Hillarie de Touvet egy kis falu a Francia Alpokban - a település egy 600 méteres sziklafal tetején fekszik, szinte karnyújtásnyira a Mont Blanc-tól. A hely adottságainak köszönhetően itt találták fel a sárkányrepülést és a siklóernyőzést. St. Hillarie méltó módon őrzi az alapító atyák szellemét, mivel minden évben itt kerül megrendezésre a világ legnagyobb légi fesztiválja. A filmfesztivállal és vásárral egybekötött légi jelmezbál a sportágak legnívósabb eseménye. Az alábbi linken találtok egy rövid videót, érdemes megnézni: http://www.coupe-icare.org/

 

Azthiszem 2010-ben megpróbálok ellátogatni a fesztiválra :-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr561412222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása