Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Hegyoldalnak ütközött egy ENSZ repülőgép

2009.10.11. 14:33 tomus

Az ENSZ egyik repülőgépe pénteken Haiti keleti részén felderítés közben lezuhant. A repülőgép mind a tizenegy utasa a helyszinen szörnyethalt.
 

A CASA 212 típusú katonai repülőgép a MINUSTAH nevű misszió uruguayi egységéhez tartozott. A repülőgép Haiti és a Dominikai Köztársaság határán egy hegyoldalnak ütközött. A repülőgépen tartózkodó 11 jordániai és uruguayi állampolgárságú katona a szerencsétlenségben életét vesztette.

A gépen utazók uruguayi és jordániai állampolgárságú katonák voltak. A mentőalakulatok a gép roncsait és a holttestek mindegyikét megtalálták.

A baleset okát egyenlőre nem sikerült kideríteni az ügyet még vizsgálják.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr481442564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása