Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Új luxus repülőgép - Gulfstream 250

2009.10.22. 15:41 tomus

Ami a  kényelmet és a menettulajdonságokat illeti az új Gulfstream 250-es üzleti magángép maximális luxust ígér leendő tulajdonosai számára. A repülőgép csaknem 14 000 méteres magasságban is repülhet és lesszállás nélkül képes teljesíteni a New York - London távolságot.

Az új magángép végsebessége meghaladja az 1000 km/órát utazósebessége természetesen ennél alacsonyabb. Az üzleti repülőgép alap változata 8-10 ember számára biztosít férőhelyet és mindemelett marad hely a tágas fürdőszobának és konyhának is.

A Gulfstream Aerospace nemzetközi fejlesztői csapata még 2005-ben megkezdte a Gufstream 250-es  fejlesztését. A gyártók a kényelem és tágas beltér melett alacsony fogyastást is ígérnek.

Az új luxusgépekre melynek ára a kivitel fügyvényében 4,3 és 5 milliárd forint között lessz 2011-re veszik fel a rendeléseket.

Hát igen... amíg a világ leggazdagabbjai szomorkodnak, hogy még ennyit kell várniuk az új magánrepülőgépükre mi megnézhetünk néhány képet erről a csodálatos gépről és tovább vadászhatunk az olcsó repülőjegyekre :-/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr231467890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása