Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

500 Sky Europe alkalmazott vár hiába.

2009.12.17. 10:12 tomus

 Ľubomír Bugáň az Új Szó-nak adott nyilatkozata alapján a szlovák bíróság még idén megszüntetheti a fapados légitársaság ellen folyó csődeljárást amivel a Sky Europe több ezer ügyfele és hitelezője károsodna.

A komoly gondokkal küzdő légitársaság ellen idén szeptember 9-én indult csődeljárás, mivel a pozsonyi bíróság szerint a cég helyzete nem tette lehetővé az átszervezést. A döntés előtt a szlovák fapados légitársaságnak több izben is problémái voltak a gépeit fogadó repterekkel mivel a cég tartozásai miatt azok nem akarták fogadni gépeiket. A társaság sikertelenül keresett befektetőket, a szerintük a társaság lábraállításához szükséges 18 millió eurót senki nem volt hajlandó a Sky Europe rendelkezésére bocsátani.

A társaság több havi bérrel tartozik alkalmazottjainak valamint közel 280 000 felhasználatlan és kifizetetlen repülőjegyet hagyott maga után. Ľubomír Bugáň legutóbbi nyilatkozata szerint az értintetteknek valószínüleg le kell mondaniuk követeléseikről mivel a társaság vagyona a csődeljárás költségeit sem fedezi. A Sky Europe közel 500 alkalmazottjának tartozik legalább 1 havi bérével.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr61603980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása