Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Megvonták a Seagle Air repülési koncesszióját.

2009.12.17. 10:11 tomus

A szlovák SkyEurope csődjét követően északi szomszédunk újabb légitársasága kényszerül tevékenységének beszüntetésére. A Seagle Air főként charterutakat üzemeltető légitársaság akiktől a közlekedési minisztérium megvonta a repülési koncessziót. Az intézkedés péntektől hatályos.

 

A szlovák repülésügyi hatóság egy vizsgálata során fényderült a légitársaság pénzügyi nehézségeire és műszaki hiányosságaira is. A közlekedési minisztérium szóvivőjének nyilatkozata szerint - a Segle Air már nem jogosult a repülési koncesszióra.

A mintegy 200 dolgozót foglalkoztató légitársaság októberben pénzügyi nehézségei miatt már az összes járatát leállította. A Seagle Airt eredetileg repülőiskolaként alapították 1995-ben, majd 2007-ben vált légitársasággá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsorepulojegy.blog.hu/api/trackback/id/tr101603979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása