Olcsó repülőjegyek, Akciós repülőjegyek repülőjegy

Olcsó repülőjegyek online foglalása. Friss hírek a légiközlekedésről. Akciós repülőjegyek. Olcsó repülőjegy a világon bárhová. Fapados repülőjegyek.

Friss topikok

Terrortámadás egy műanyagkéssel :-)

2009.10.22. 16:21 tomus

Az Egypt Air Isztmbulból Kairóba tartó járatán egy szudáni férfi műanyag kést fogott a személyzetre és követelte, hogy a gép szálljon le Jeruzsálemben. A műanyag kést a férfi a repülőgépen tálalt étel elfogyasztásához kapta, de úgyvélte, hogy az másra is alkalmas lehet. A jeruzsálemi leszállást azért követelte, hogy felszabadíthassa a várost.

A férfit akiről később kiderült, hogy ittas állapotban volt a biztonsági őrök "lefegyverezték" így a gépen senkinek nem esett baja.

 

Szólj hozzá!

Tovább bővül a Wizz Air

2009.10.22. 16:11 tomus

A Wizz Air varsói sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy bővíti járatait Lengyelországban. A fapados légitársaság jövő tavasszal ujabb repülőgépet állít üzembe Varsóban. Így a Wizz Air varsói működését 4 gép biztosítja majd. Az új repülőgép érkezésésvel elindulhat a Varsó - Eindhoven valamint a Varsó - Barcelona járat.

 

 

Szólj hozzá!

Magyar PR ügynökséget bízott meg az EasyJet

2009.10.22. 16:02 tomus

 

Az Easyjet októbertől egy magyar PR ügynökségre bízza PR feladatait és médiakapcsolatainak kezelését. A cég a megbízást egy meghívásos tenderen szerezte meg. A fapados légitársaság az Avantgarde Group fogyasztói kommunikációra szakosodott cégét az Avantgarde Consumer Communicationst választotta a PR feladatok ellátására. Az Avantgarde a légitársaság weboldalával kapcsolatos PR tevékenységekért valamint az Easyjet magyarországi imázsának erősítéséért lessz felelős. Az Avantgarde sikeres szereplését valószínűleg nagyban segítették az ügynökség korábbi tapasztalatai mivel már dolgoztak a Malévnek és a Delta Airlines-nak is.

 

 

Szólj hozzá!

Új luxus repülőgép - Gulfstream 250

2009.10.22. 15:41 tomus

Ami a  kényelmet és a menettulajdonságokat illeti az új Gulfstream 250-es üzleti magángép maximális luxust ígér leendő tulajdonosai számára. A repülőgép csaknem 14 000 méteres magasságban is repülhet és lesszállás nélkül képes teljesíteni a New York - London távolságot.

Az új magángép végsebessége meghaladja az 1000 km/órát utazósebessége természetesen ennél alacsonyabb. Az üzleti repülőgép alap változata 8-10 ember számára biztosít férőhelyet és mindemelett marad hely a tágas fürdőszobának és konyhának is.

A Gulfstream Aerospace nemzetközi fejlesztői csapata még 2005-ben megkezdte a Gufstream 250-es  fejlesztését. A gyártók a kényelem és tágas beltér melett alacsony fogyastást is ígérnek.

Az új luxusgépekre melynek ára a kivitel fügyvényében 4,3 és 5 milliárd forint között lessz 2011-re veszik fel a rendeléseket.

Hát igen... amíg a világ leggazdagabbjai szomorkodnak, hogy még ennyit kell várniuk az új magánrepülőgépükre mi megnézhetünk néhány képet erről a csodálatos gépről és tovább vadászhatunk az olcsó repülőjegyekre :-/

Szólj hozzá!

Olcsó repülőjegyeke a Malévtől

2009.10.22. 10:14 tomus

A bruttó árak tartalmazzák az oda-vissza út alapdíját, az adókat, a repülőtéri illetékeket és egyéb szervízdíjakat. A díjak árfolyamváltozás miatt kis mértékben eltérhetnek. A foglalás során megtekinthetők a repülőjegy kondíciói és az ár további részletei. A repülőjegyek korlátozott számban érhetők el. A változtatás jogát fenntartjuk.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása